dissabte, 24 de juliol del 2010

FINALMENT, L'HE ACABAT


Ara feia molts dies que no llegia, no sé amb l'embaràs no em venia de gust, i estava tant cansada que només pensava en dormir, però com que faig 15 dies de vacances i ja n'he passat una setmana, doncs mira, he tornat a agafar el llibre que tenia començat i ja l'he acabat. I com no, ja he començat el següent.

dijous, 22 de juliol del 2010

Ja ens agrada més l'aigua!!!!!!!!!!!!!


Com molts ja sabeu la relació aigua-Júlia no ha estat mai el fort de la meva filla, però sembla que finalment disfruta jugant amb l'aigua tant de mar com de la piscina, ja era hora.

Fa dos dies que anem a una piscina d'un seu amiguet de la guarderia i amb els "manguitos" es comença a deixar anar soleta, i ho disfruta molt.

Aqui teniu la prova per qui no s'ho cregui, jajajajajaja...


dissabte, 10 de juliol del 2010

Un nen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

El dijous 8 de Juliol ens van confirmar que el que esperem és un nen que no para de moure's i que està molt i molt bé, tot i que hem de fer una petita eco de control perquè sembla que reté una mica de líquid però a veure què serà espero que res. El gine em va comentar que no patís que estava molt i molt bé i que estava perfecte aquest nen.
Després de donar-hi moltes voltes i mirar quin nom li podiem posar, finalment ens hem decidit per JOEL, hi ha gent que li agrada i gent que no però a nosaltres si, i això és el que importa i el que ens importa més és que a la nostra Júlia li encanta.
Ella ens va dient: ho veus mama com jo ho he endevinat que era un nen... Ella sempre deia que tindria un germanet i no una germaneta, jajaja.