dimarts, 31 de maig del 2011

On ets iaia que no et veig....

"On ets iaia que no et veig..." això és el que últimament repeteix la meva filla, i és perquè el dia 4 de maig la meva àvia es va morir, i la Júlia la troba molt a faltar igual que jo. Ja fa uns tres mesos més o menys us vaig posar un escrit sobre l'aniversari de la meva àvia, on parlava d'ella i ara ja no la tinc amb mi.
La veritat és que ja sabiem que estava malament però no ens pensavem pas que anés tant ràpid, però bé és el que ens ha tocat i ens queda el consol que no va patir gens.
A més aquell dia la vaig veure tres vegades i fins i tot li vaig deixar durant 10 minuts el petit de casa, ja que vaig anar a portar uns papers a l'ajuntament que és davant d'on ella vivia, i estava tranquil·la i contenta perquè li deixava el nen. I quan jo vaig marxar de casa per anar a treballar cap a les 15:15, ja ens havia deixat.
Realment no hi ha dia que no hi pensi i el que em fa més ràbia és que encara no he tret res i no sé si és perquè estic tant embolicada amb els nens que no tinc temps per mi sola o si ha estat perquè vaig a haver de fer el cor fort davant la nena...

Fira de les Labors!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fira de les Labors (Verges) , aqui teniu on anar el dissabte 11 de juny si us agraden les coses fetes a mà...

dilluns, 30 de maig del 2011

Tornem a la vida internauta

Avui no hi havia manera d'entrar al blog, ja que no hi havia manera de tancar el blog del meu home, bé un expedient X així de gran.
A partir d'ara intentaré posar el blog al dia i explicar-vos tot el que m'ha passat durant el temps que no he entrat i creieu-me n'hi ha unes quantes, i n'hi ha de bones i de dolentes, però què hi farem així és la vida.
Demà intentaré començar a posar-ho tot amb ordre i dedicar-hi encara que sigui poc temps una estoneta.....