diumenge, 28 de setembre del 2008

XVIII Fira de l'Oli de Ventalló





Avui hem anat a la Fira de l'Oli, i primer de tot hem estat buscant la paradeta de la nostra estimada senyoreta i amiga Susanna. La veritat és que m'ha agradat molt com li ha quedat. Com no podia ser d'una altra manera ens hem estrenat comprant-li un parell de cosetes, una per les nenes i l'altre per les mames, je je.

Hem conegut la seva mare i el seu home i casualitats de la vida, el meu home i el seu havien anat junts de més jovenets, és ben bé, que al final ens coneixerem tots, je je.

La Fira ens ha agradat molt i la Júlia s'ho ha passat bomba, ho volia tocar tot, fins i tot un cop a posat la mà en una coca d'una parada i sort que l'hem agafat a temps sinó l'estira i segur que hi clava una mossegada, ja sap el que és menjar, ja... Ai aquesta patufeta... A la foto surt la parada de la coca en qüestió.

4 comentaris:

  1. Ei moltes gràcies per les fotos han quedat genials. No m'estranya que la Júlia es volgués menjar aquella coca , feia una bona pinta !!! Un petó

    ResponElimina
  2. Hola sóc la Urgell i als meus papis i a mi ens encanta com la Júlia ens va explicant les seves activitats, per cert, aquesta coca te una pinta que uummm, però em sembla que hauré d'esperar un temps per poder cruspir-me-la. Molts petonets.

    ResponElimina
  3. Ei Reina!

    Quina gràcia la fira de l'oli a Ventalló! M'encanta aquesta fira i sempre que podem hi anem!

    ResponElimina
  4. oooh que maca que està la Júlia! com riu!! és preciosa!!!
    Un petonet!!!

    Elisabet

    ResponElimina

Gràcies pels vostres comentaris, m'encanta que passeu per aquí!!!