dilluns, 13 d’octubre del 2008

XIII Fira de la Poma!!!



Aquest diumenge ha estat la XIII Fira de la Poma de l'Armentera, la veritat és que el temps semblava que no hi acompanyaria gaire, però al final es va aguantar, tot i que va ploure una miqueta de dues a tres de la tarda, i era quan la gent era a dinar i totes les parades eren tancades.

Hi va haver parades de productes molt diversos com pot ser de mel, de formatge, de joguines de fusta, de bisuteria, de bolets, de nous, d'olives i com no de pomes, je je. La participació de puntaires i l'àvia Remei, que ens va fer el seu allioli, com cada any.
També es va fer un concurs de dibuix pels més menuts.

A la Sala Nova hi havia una exposició de fotos antigues, totes d'abans del 1960 més o menys i la més antiga era del 1852, aviat és dit. També hi havia una exposició de pintura, on algun artista del poble hi va exposar els seus quadres.

A les 5 de la tarda hi havia animació infantil i a les 7 van tocar sardanes.

Nosaltres vam passejar el mati per la fira, i la Júlia ho volia agafar tot, les pomes, els bunyols, el formatge, etc. Vam dinar a casa els avis i a la tarda vam tornar a sortir amb l'àvia a fer una volta més per la fira i la Júlia, per primera vegada, va pescar ànecs i s'ho va passar bomba. I va ballar i aplaudir molt amb l'animació infantil.

4 comentaris:

  1. Tot i ser el pitjor negoci del mon , tots hem passat i ojala continuem passant-hi , la parada dels anecs es visita obligada en aquestes edats i es que hem de reconeixer que ens cau la baba i no sabem dir que no . Nosaltres ja ho hem passat , ara us toca a vosaltres . Disfruteu-ho molt .

    ResponElimina
  2. Va ser la primera vegada que vaig anar a la fira de la poma i em va encantar !!! hi havia molt d'ambient ;)

    ResponElimina
  3. Eiii
    Quina gràcia... la parada dels ànecs... A la meva filla també li encanta! Ara un dia no entenia perquè aquells ànecs taaaaan bonics que havia pescat no se'ls podia endur per jugar a la banyera jejejejejej!

    ResponElimina
  4. Eii no pareu de visitar fires eh rondallers?? :)) pescar aneguets, espero que aquesta atracció no desaparegui mai dels mais! ;D
    Petonets!!

    ResponElimina

Gràcies pels vostres comentaris, m'encanta que passeu per aquí!!!