divendres, 7 de novembre del 2008

Període d'adaptació!!!!

No és que hagim canviat de guarderia a la Júlia ni res d'això, sinó que aquesta setmana, el seu papa l'ha banyat cada dia i l'ha posat a dormir, perquè es vagi acostumant a que la mama per sopar, banyar i anar a dormir, no hi serà, perquè treballarà.
La veritat és que ha anat tot molt bé, menys el tema banyera que ja era complicat banyar-la jo, que ara amb el seu pare s'ha agreujat una mica.
Avui però sembla que ha anat una mica millor, i què voleu que us digui se'm trenca el cor només de sentir-la com plora i crida a dins de la dutxa, però no hi entro per no fer-la patir més i quant surten els acompanyo fins a l'habitació.
Espero que dilluns, quan jo no hi sigui, es porti molt i molt bé. I segur que ho farà i jo patint aqui com una burra, suposo que són coses de les mames, això.
Bé, no us vull empipar més amb els meus patiments.
Petons a tots.

4 comentaris:

  1. Per experiencia et dic que dilluns , no portara cap problema perque ella sabra que no hi ets , son molt inteligents aquets dimonis . I t'aseguro que els hi va molt be separar-se una mica de la mama : Ja hem diras el que pero segur que s'ho passa mes malament la mama que la nena .
    Bon cap de setmana :)

    ResponElimina
  2. Hola bitxo,

    com ha anat el primer dia de separació??
    Segur que la Júlia s'ho ha passat teta amb el papa!
    I la mama... la mama deu haver passat tota la tarda pensant en com troba a faltar aquell petit trasto!!!
    Petonets family!

    PS: no dubtava pas que se'n sortiria en Joan, jeje... però no em negaràs que ja li va bé un xic de "moviment", jajajajaja!!!!

    ResponElimina
  3. Hola guapa, doncs si el primer dia va anar bé, vaig una mica peix perquè hi ha moltes coses per aprendre però crec que amb una setmana ho tindré tot força per mà.
    La veritat és que les 4 hores i mitja se'm van fer eternes, més que res perquè vaig mirar el rellotge cada mitja hora, uffff.
    Si que vaig pensar-hi amb el meu ratolinet, però no et pensis ehhh.
    I pel que fa al "moviment" del meu home, si que li anirà bé, si, ja ja ja ja.
    Petons guapa.

    ResponElimina

Gràcies pels vostres comentaris, m'encanta que passeu per aquí!!!