dimarts, 7 d’abril del 2009

Diumenge de Rams


Des de que tenim la Júlia hem recuperat la tradició d'anar a beneïr la palma i com no, la senyoreta encantada de la vida amb la seva palma i les sabatetes noves...

Tot i que gaire estona amb la palma aixecada doncs no podia ser, doncs ens vam dedicar a escombrar l'església i la plaça també i algun que altre carrer, jajaja.

Primer el mossèn va beneïr la palma a fora la plaça i després vam entrar a missa una estoneta, perquè la meva filla va dir que no hi cabiem tots a dins, que hi havia molta gent, jejeje.
Vam sortir i vam anar a fer un cafetó, després a veure un ratet als avis i cap a casa que teniem tot un batalló a dinar; abans només erem sis (tres parelles), però ara hem anat augmentant. Una de les parelles ja tenen dos petitons (nena i nen), l'altre parelleta tenen una petitona de dos mesets i nosaltres la Júlia. Sort que tinc la casa gran, perquè sinó no sé pas on els posaria, jajajaja.
El dinar va estar molt bé, fent broma i parlant de totes les coses que ens passen amb les criatures i d'altres temes. Després vam sortir a passejar i com que feia molt que no ho feiem vam fer la foto de rigor, amb totes les criatures, pares i mares. No us la poso perquè no sé si hi estarien gaire d'acord. Però us puc dir que va ser molt divertit fer-la i després comentar-la.

1 comentari:

Gràcies pels vostres comentaris, m'encanta que passeu per aquí!!!