divendres, 4 de febrer del 2011Després d'intentar-ho gairebé quatre dies us puc posar aquesta foto, és la meva àvia bufant les espelmes del seu 85º aniversari. Els va fer el dia 23 de gener i pobreta va fent, ara quan no té un all, té una ceba, però què voleu... Ja m'agradaria a mi arribar a la seva edat i amb el cap tant clar que té.

El 24 al vespre vam anar a sopar per celebrar-l'ho, i com que hi vam poder ser tots li va fer molta il·lusió (els meus pares, la meva germana i jo amb les respectives parelles i els meus petitons, perquè la meva germana encara li falten uns 4 mesos per tenir a la Lia (si tindré una nebodeta!!!!!!!!!)).

I us volia posar aquesta foto perquè la meva àvia ha estat i encara és com una mare per mi, si que hem tingut les nostres diferències però sempre m'ha fet costat i m'ha tractat com una filla, potser més que no pas a la meva germana però ja se sap circumstàncies de la vida, quan jo vaig néixer feia poquet que havia mort el meu avi, i vaig ser un raig de llum per ella, i clar com no, he estat la nineta dels seus ulls ;).

I per això volia dedicar-li un apartat en el meu blog.

PER MOLTS ANYS ÀVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comentari:

Gràcies pels vostres comentaris, m'encanta que passeu per aquí!!!