diumenge, 25 de gener del 2009

Dinar amb uns amics!!!!!!!!!!

Després d'intentar quedar dos caps de setmana seguits, hem aconseguit dur a terme el dinar que tantes ganes teniem de fer, je je je.
Hem dinat tots junts i les nostres petitones que es porten set mesos de diferència, tenien una vergonya que no se l'acabaven. Però després d'una estona de veure's han començat a intercanviar alguna rialla.
A l'hora de dinar ha estat molt bé, ens han preparat un àpat molt gustós i molt bo, i després nosaltres hem portat les postres i hem disfrutat d'una vetllada molt divertida, perquè després de dinar hem començat a cantar tot de cançonetes que les nenes fan a la guarderia i ho acompanyavem amb tot tipus d'instruments, una flauta que tocava la Clàudia, una carraca que tocava en Joan, una guitarreta en Jordi, la Maia i la Júlia una maraca cada un i jo la pandareta... Ja us podeu imaginar quin grup musical estem fets, jajaja.
La veritat és que ens hem fet un tip de riure. I com diuen que la música calma les feres, i la meva filla no havia fet migdiada, doncs s'ha quedat adormida a la meva falda, i li hem deixat fer una dormida de mitja horeta, per recuperar forces.
Després han berenat i com que es feia tard hem marxat cap a casa.





Qui ens hauria dit fa uns anys enrrera que ens trobariem totes dues casades i amb una nena cada una ehhh, jajaja. La veritat és que perquè negar-ho són les nostres vides. I ara que el vostre planeta augmentarà, encara serà més bonic trobar-nos, jajaja.
Petons Planeta Clàudia!!!!!!

1 comentari:

  1. Que seria de la vida sense aquestes estones?
    Això ens carrega les piles per tota la setmana

    ResponElimina

Gràcies pels vostres comentaris, m'encanta que passeu per aquí!!!