diumenge, 30 d’agost del 2009

Lletra Pi


Aquesta nit a casa meva s'ha dormit formant la lletra pi, si si el que sentiu, la nena al capdamunt i nosaltres dos erem els braços d'aquesta lletra, ufffff.

No ho recomano, la veritat i menys si la vostra filla no para quieta ni un moment i et trobes que durant la nit et clava el colze, després el peu en tota la cara i ara estiro els cabells de la mama, perquè m'he girat i els he enganxats i altres tipus de cops...
Però ja és curiòs que tots els he rebut jo, perquè el meu home ha dormit com una altra nit qualsevol, per tant el pròxim dia que ens trobem així el faré canviar de costat i que rebi una mica ell i així jo podré aclucar l'ull una estoneta, perquè així ha estat impossible dormir una horeta seguida i ara estic feta una coca, però què hi farem són coses que passen quan tens petitons a casa.

4 comentaris:

  1. No pateixis , veuras com la nena et torna el que t'ha pres multiplicat per 3,1416 ......o no . Descansa

    ResponElimina
  2. Aneu en comte amb això del PI que no es torni PIX ,,, Això que els infants la X la tenen prohibida per allò que sabem els grans.
    Gràcies per fer-te conèixer. Anton.
    Ja tornaré a llegir més ,si em deixa l'ordinador que porto uns dies que passa de tot per aquí, marxa i torna i no torna i tinc que dessenxufar el ruter, ves que et dic ara...I em diu que tot ha canviat de PIS, ja ja...Adéu.

    ResponElimina
  3. Je,je,
    Quina manera més original d'explicar-ho!

    Gràcies per donar-me l'oportunitat de coneixer-vos.
    Un petó.
    ;)

    ResponElimina
  4. Garbi24, m'has fet riure amb la teva multiplicació, jajaja.
    Moltes gràcies Anton i Assumpta per passar pel blog.

    ResponElimina

Gràcies pels vostres comentaris, m'encanta que passeu per aquí!!!