dilluns, 27 de juliol del 2009

Quin caràcter!!!!!!!!!!!!!


Com ja he dit alguna vegada en el blog, la meva filla és una dona amb molt caràcter, i crec que no és dolent tot el contrari, perquè aconseguirà tot el que vulgui a la seva vida. Però això no vol dir que sigui fàcil de portar i de canviar-li les idees quan en prèn una o se li posa una cosa entre cella i cella.

Aquesta tarda mateix ha protagonitzat un episodi de tossudaria i ràbia al cafè del poble, per poder aconseguir el que ella volia però no li ha sortit bé. El seu pare s'ha posat nerviòs i encara ha estat pitjor, però jo he mantingut la calma i he acabat fent entrar en raó a una patufeta que avui fa 29 mesos.

Els companys del cafè s'han extranyat de la manera que s'ha posat la senyoreta, perquè normalment és tranquil·la i dòcil, però de tant en tant té aquestes sortides. Fins i tot una m'ha dit: "ostres, els té quadrats, ehhhh".

Jo ja fa temps que ho sé que la meva filla els té quadrats, però espero que amb paciència i calma arribem a fer-los una mica més rodons o si més no a polir-los.

2 comentaris:

  1. Doncs anar pulint cantells , fins a posarlos rodons.......nosaltres ja fa temps que llimem.....i lo que queda.... paciencia

    ResponElimina
  2. Es normal els episodis de rabietes a aquestes edats, tot i que ens fans sentir malament no em de caure en deixar-los fer el que vulguin, tot i que no sempre han de perdre, de tant en tan també han de guanyar. Ho has fet molt bé!!! jajaj :D

    ResponElimina

Gràcies pels vostres comentaris, m'encanta que passeu per aquí!!!