dijous, 27 d’agost del 2009

Crec que se'n fa un gra massa!!!

Des de fa molt temps tots els aliments porten la seva data de caducitat, fins i tot els ous, que ho trobo una bogeria, però si estan obligats per llei què hi farem, i que per segons quins aliments ho trobo molt bé, però d'aqui a arribar a posar data de caducitat a un sabó per rentar les mans...

Per aqui ja no hi passo, des de quan un sabó ha de tenir data de caducitat, que ens el mengem potser o és que en comptes de netejar, embrutirà si ens passem de la data que ens posa a l'envàs, au va.

Realment crec que la societat va de mal en pitjor, com ja he dit estic totalment d'acord amb les dates de caducitat dels aliments, tot i que si us mengeu un iogurt de més de tres dies de la data que posa a l'envàs tampoc us passarà res, però que s'hagi de posar data a una ampolla de sabó de mans, ja crec que es passen.

M'ha fet molta ràbia i m'ha deixat flipada, què voleu que us digui.

3 comentaris:

  1. Tothom es cura amb salut , i seguramnet que aquest sabó te coses que si realment caduquen , aromes , estabilitzadors .....etc etc .
    Si fos el sabo que feien les iaies segur que amb trenta anys no caduca.
    Estem perdent el nord....

    ResponElimina
  2. El meu tiu es va posar una crema protecció pel sol "caducada" i va tornar a casa fet una gamba...

    Un petó

    ResponElimina
  3. Si realment estigués fet amb ingredients naturals, de ben segur que no tindria una data de caducitat.
    Vaig llegir que la mel es pot conservar cents i cents d'anys. De fet se n'han trobat a tombes de faraons que encara ara podrien ser comestibles.
    M'agradaria saber si qualsevol de les de super passaria aquesta prova. De ben segur que no!

    ;)

    ResponElimina

Gràcies pels vostres comentaris, m'encanta que passeu per aquí!!!