dimecres, 24 de juny del 2009

Bon Sant Joan!!!!!!!!!!!!



Primer de tot felicitar al meu estimat que es diu Joan i després felicitar a la resta de Joans que corrin per aqui, només faltaria, jajaja.


Avui per celebrar-ho i passar el dia junts amb la nostra petita hem anat a Marineland i ens ho hem passat bomba.


Hem arribat a les 10 més o menys, fent cua per agafar els tiquets la Júlia ja es començava a impacientar, perquè deia que volia veure els lloros i els dofins, i més nerviosa s'ha posat quan ha vist que just a la porta d'entrada hi havia uns nois que feien fotos amb un lloro, ella el volia veure si o si. Hem entrat, a mi m'han posat el lloro sobre l'espatlla i com que portava a la Júlia a coll, doncs ella el volia tocar, però no l'han deixat, no sé potser l'hagués pessigat amb aquell bec tant gros que tenia. Un cop feta la foto, cap a l'espectacle dels lloros, cacatues, papagaios, etc. Aquest espectacle a la Júlia no li ha fet gaire cas, la veritat, no sé si és perquè li costava més localitzar a l'ocell en qüestió o perquè...


Un cop acabada l'actuació hem canviat d'escenari i hem anat al dels Lleons Marins (per la meva filla, Foques) i aquests si que li han agradat perquè saludaven, ballaven, saltaven, i jugaven amb una pilota i uns aros. Deu minuts de descans i hem seguit amb l'actuació dels dofins que li han encantat, com no. Tenia una feinada a mirar a totes bandes.


Quan ha acabat hem pujat fins a dalt de tot hi li hem posat el biquini i s'ha posat de peus a la piscina, i tots tres ens hem refrescat una mica, tot i que el temps no hi acompanyava gaire, però tot i així jo he agafat una torrada d'esquena que no us ho explico, ji ji ji.


Després hem dinat una miqueta i una volteta més pel parc i cap a casa, però abans de sortir del parc a recollir la foto de tots tres amb el lloro, com a record del dia que hem passat avui.


I hem acabat el dia a la platja fent castells de sorra i jo una remullada.

1 comentari:

Gràcies pels vostres comentaris, m'encanta que passeu per aquí!!!