dimecres, 29 de juliol del 2009

Les meves vacances!!!

Durant aquestes vacances he aprofitat el temps per visitar a amics que feia temps que no veia i a d'altres que no feia tant que els havia vist.

També he anat fent tot el que feia falta a casa i sobretot, sobretot he disfrutat de la meva petitona. Ha estat encantada que anés a buscar-la a la guarderia cada dia a la tarda i passar totes les tardes jugant a la plaça amb els guixos i a totes les altres coses. Suposo que la pròxima setmana no estarà tant contenta, perquè jo torno a treballar, i tot i que ja li vaig dient que la setmana que vé, a les tardes no hi seré, ella em diu que ja ho sap, i que vol estar amb la mama aquesta setmana.

Una altra preocupació que tinc és que cada dia li agrada menys la dutxa, semblava que portavem una bona ratxa però ara s'ha tornat a torcir i cada dia monta un drama més gros, fins ara no li agradava quan rentavem el cap, però ara ja li costa fins i tot entrar-hi, ufffff. Jo li faig entrar però la setmana que vé, amb el seu pare no sé com anirà. Ja pot agafar paciència perquè ho tindrà molt difícil per poder-la dutxar. Pobret que no li passi res.

1 comentari:

  1. A la laia tampoc li agrada que li renti el cabell... fins que un dia la vaig asseure a la falda i li vaig dir:
    -Laia, que la mare et fa mal?
    - No
    - Doncs perquè plores tant?
    Jo ho faré ben a poc a poc i si et faig mal ho dius...
    i des de llavors, s'ha acabat el plor!

    ResponElimina

Gràcies pels vostres comentaris, m'encanta que passeu per aquí!!!